Sluit je aan bij onze #WAVETOPARIS
Word Wavemaker!

Iedereen met een passie voor water, energie en het klimaat kan zich nu aansluiten bij de Dutch Wavemakers en wordt zo onderdeel van onze missie “jongeren met een passie voor water, energie en onze planeet, bij elkaar te brengen in een steeds groeiende nationale en internationale community en samen werk te maken van duurzame verandering op gebied van water en energie.”

Fan

Heb jij een passie voor water, energie en klimaat of wil je onze missie ondersteunen? Word dan fan van de Dutch Wavemakers! Als fan ontvang je een uniek welkomstpakket, exclusieve content en vele extra's!

 • Ondersteun onze missie
 • Unieke content
 • Early Bird toegang tot events van Dutch Wavemakers
 • Toegang tot Wavemaker community

Wavemaker

Ben jij sporter, student of young professional met een passie voor water of energie en wil jij samen met o.a. Kiran Badloe, Lilian de Geus en Marit Bouwmeester je als Dutch Wavemaker inzetten voor water- en energievraagstukken? Sluit je dan aan bij de Dutch Wavemakers!

 • Dutch Wavemaker opleiding
 • Bouwen aan een netwerk van water en energie professionals en bedrijven
 • De nieuwe generatie inspireren online en offline, nationaal en internationaal
 • Toegang tot Wavemaker community en vacatureplatform (incl. stageplaatsen)
 • Vergoeding voor het vertegenwoordigen van Dutch Wavemakers tijdens evenementen

Partner

Ook bedrijven met een passie voor water, energie en het klimaat kunnen zich aansluiten als partner bij de Dutch Wavemakers en worden zo onderdeel van #WAVETOPARIS! Eenmaal partner kunnen de bedrijven ervoor kiezen zich profileren tijdens events. Hiervoor maken we graag een voorstel op maat. U vraagt en de Dutch Wavemakers zorgen voor verbinding en impact!

 • Dutch Wavemaker opleiding voor 10 medewerkers
 • Toegang tot Wavemaker community
 • Meet en greet op maat met topsporter
 • Toegang tot op maat voorstellen voor onze specials, zoals de #WAVETOPARIS

Word jij onze nieuwste Wavemaker?

Iedereen met een passie voor water, energie en het klimaat kan zich nu aansluiten bij de Dutch Wavemakers en wordt zo onderdeel van onze missie “jongeren met een passie voor water, energie en onze planeet, bij elkaar te brengen in een steeds groeiende nationale en internationale community en samen werk te maken van duurzame verandering op gebied van water en energie.”

thumbnail-lidworden60thumbnail-lidworden100

Wavemaker worden, wat houdt dat in?

Denk je er over Wavemaker te worden, maar heb je nog een aantal vragen? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

1Ik heb geen studie gevolgd in de richting van water en energie. Kan ik ook Wavemaker worden?
Jazeker! Iedereen met een passie voor water & energie kan zich aansluiten bij de Dutch Wavemakers. Je kan kiezen tussen het pakket 'fan' en 'Wavemaker'. Om je Wavemaker te mogen noemen, zal je wel een korte online training moeten volgen. Daarna ontvang je een certificaat en ben je officieel Wavemaker.
2Wat houdt de Dutch Wavemaker opleiding in?
Omdat we graag willen dat alle Dutch Wavemakers dezelfde basiskennis hebben, zijn er online trainingsmodules ontwikkeld die iedereen  voorziet van de benodigde achtergrondkennis om als Wavemaker het onderwerp waterbewustzijn op een gedegen manier onder de aandacht te brengen van verschillende doelgroepen.    Het programma bestaat uit acht digitale lesmodules die allemaal een ander aspect van water belichten. Iedere module bestaat uit een film van ongeveer acht minuten, achtergrondinformatie en enkele toets vragen. Heb je alle modules afgerond, dan kun je een certificaat printen en mag jij je Dutch Wavemaker noemen. Instructie: Je volgt de lessen in de volgorde van les 1 tot en met les 8. De lessen bestaan uit een film, waarvan de tekst is uitgeschreven. De oranje gekleurde balkjes boven de film kun je uitvouwen, waarmee de tekst zichtbaar wordt. Als je nadien iets wilt terugzoeken, kun je op deze manier gemakkelijk de het juiste onderdeel terugvinden. In de rechterbovenhoek zie je de button om het menu te openen. Hier zie je in één oogopslag hoe ver je gevorderd bent in de lessen en toets vragen. Ook zie je hier het document ‘Doel en activiteiten’ staan (zowel Nederlandstalig als Engelstalig); hierin staan de doelen en werkwijze van het project Dutch Wavemakers kort samengevat. Disclaimer De lesmodules in deze e-learning omgeving zijn uitsluitend bedoeld voor de interne opleiding van de ambassadeurs, voor het project Dutch Wavemakers. Geen van de lesonderdelen mag buiten deze e-learning omgeving worden gebruikt. Zodra je de training hebt afgerond krijg ik daarvan een bericht en zal ik je alle verdere informatie toesturen en  toevoegen aan onze groepsapp
1Wanneer ik mij aanmeld als Wavemaker, mag ik dan gelijk in actie komen als Wavemaker?
Nee, voordat je jezelf officieel Wavemaker mag noemen dien je een korte training te volgen. Ons online trainingsprogramma bestaat uit tien digitale lesmodules die allemaal een ander aspect van water en energie belichten. Iedere module bestaat uit een film van ongeveer 8 minuten, achtergrondinformatie en enkele toets vragen. Heb je alle modules afgerond, dan kun je een certificaat printen en mag jij je Dutch Wavemaker noemen.
2Is er een maximum vergoeding per jaar voor Wavemakers?
Ja, er is een maximum vergoeding. Namelijk € 180,00 per maand of € 1800,00 per jaar. Ons team stelt je op de hoogte van de events waar jij Dutch Wavemakers kan vertegenwoordigen. Dit zijn bijvoorbeeld waterlabs bij evenementen of gastlessen. Let op! De vergoeding kan wel per event verschillen.
Translate »